Vis det fulde website

FinansWatch

Genforsikringsselskab udskyder milliardnotering

Verdens største genforsikringsselskab Swiss Re har valgt at udskyde en børsnotering af datterselskabet  Reassure Group på børsen i London. Selskabet stod til at få en markedsværdi på op mod næsten 28 mia. kr.

Genforsikringsselskabet Swiss Re har udskudt en børsnotering af datterselskabet Reassure Group på børsen i London. | Foto: Arnd Wlegmann / Reuters / Ritzau Scanpix

Selv om aktiemarkederne er inde i en overvejende god periode, så har verdens største genforsikringsselskab, schweiziske Swiss Re, valgt at udskyde en notering af datterselskabet Reassure Group på børsen i London.

I en meddelelse begrunder Swiss Re ifølge Bloomberg News sin beslutning med, at der er kommet en større forsigtighed og svækket underliggende efterspørgsel hos store institutionelle investorer i Storbritannien.

Før torsdagens meddelelse fra Swiss Re havde Bloomberg News allerede onsdag kunnet rapportere, at selskabet overvejede en udskydelse af den britiske notering.

"Mens vi stadig tror på, at de langsigtede interesser for Reassure vil have bedst af en mere diversificeret aktionærbase, så har der ikke været noget presserende behov for Swiss Re til at sælge aktier til en pris, som vi ikke mener, der repræsenterer Reassures værdi og fremtidige muligheder," siger John Dacey, finansdirektør i Swiss Re, i meddelelsen ifølge Bloomberg News.

Før udskydelsen havde Reassure Group tilbudt sine aktier til et sted mellem 280 og 330 pence per aktie, hvilket ville give selskabet en markedsværdi på op mod 3,3 mia. pund, svarende til næsten 28 mia. danske kr.

Forud for børsnoteringens udskydelse havde det været ventet, at Reassure Group ville have første handelsdag på børsen i London i løbet af juli.

Genforsikringsselskab vil børsnotere division for op mod 28 mia. kr. 

Genforsikringsselskab vil børsnotere datterselskab i London 

Mere fra FinansWatch

Job

Se flere jobs