Vis det fulde website

FinansWatch

Nykredit-chef om coronakrisen: "Der var finanskrisestemning"

Arbejdet med at skulle forsvare bankerne som formand for Finans Danmark og samtidig styre Nykredit gennem coronakrisen har betydet arbejde i døgndrift og flashbacks til finanskrisen for Michael Rasmussen.

Michael Rasmussen har undre coronaudbruddet mærket øget fokus på, at bankerne ikke gentager samme fejl som under finanskrisen - og mener, at Nykredit indtil videre har levet op til sin samfundsrolle. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Det var med flashbacks til finanskrisen og arbejde i døgndrift, at Nykredit-topchef Michael Rasmussen som formand for Finans Danmark så nervøsiteten tage over i marts og kapitalen flyde fra aktiemarkedet for sidenhen at forsikre regeringen om, at bankerne denne gang stod klar til at hjælpe kunderne gennem krisen. Det skriver Berlingske.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der var dage i marts, hvor der var finanskrisestemning, det var sindssygt intenst. Hvor obligationsmarkederne nærmest frøs til is. Det var som i gamle dage, desværre," siger Michael Rasmussen til Berlingske og vurderer dog, at Nykredit indtil videre har levet op til sit samfundsansvar som landets største udlåner.

Nykredit vil stille feriepenge til rådighed før sommereferien

Danske Bank følger i Nykredits spor og tilbyder feriepengelån 

Behovet for Nationalbankens redningskrans er stærkt reduceret

Michael Rasmussen trods coronakrise og prisfald: "Boligmarkedet er stærkt"

Realkredit Danmarks grønne obligation rykker op i bedste likviditetsklasse

Tilsynschef forudser nye nedskrivningsrunder i danske banker som følge af corona

Tilmeld FinansWatch gratis nyhedsbrev

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra FinansWatch

Job

Se flere jobs